Camping

Vorupør
Miljø
Vorupør Camping - Cold Hawaii

Vi er ikke helt som de andre. Vi er anderledes. Vi skiller os ud – og på den gode måde, hvis vi selv skal sige det.
Vorupør Camping er en lille hyggelig campingplads, midt på hovedgaden i Vorupør by og samtidig med direkte adgang til Vesterhavet. Placeringen af campingpladsen giver dig mulighed for at være i centrum af byen og samtidig have direkte adgang til sandstranden og Vesterhavet.

Selvbetjent campingplads

Vi er anderledes

Vorupør Camping en selvbetjent campingplads, ind- og udcheckning varetages af Feriepartner THY i MENY-butikken i Vorupør. 

Bomkortet, som man skal bruge for at komme ind på pladsen, er også adgangskortet til strøm i el-standeren, varmt vand i bruseren, benyttelse af vaskemaskine samt tørretumbler og adgang til ovn og kogeplade. Bomkortet kan nemt påfyldes penge hos Feriepartner Thy eller i en af vores cashloadere på pladsen – og du får naturligvis overskydende penge på kortet retur ved afrejse. 

Der er ikke kiosk eller handlemuligheder på pladsen, da byen har meget bedre alternativer, end hvad vi kan tilbyde på pladsen.

Servicebygningerne

Moderne og skøn

Der en super, moderne servicebygning med skønne bademuligheder, store familierum, private toiletter, handicap toiletter og bruser og puslerum. Der er legeplads tæt ved køkkenafdelingen og et udeområde med bord og stole, hvor frokosten eller aftensmaden kan nydes. 

Fra flere af campingenhederne er der havudsigt, og vi snakker ikke i ejendomsmæglervendinger – her er det vilde Vesterhav helt tæt på. Man kan en sommeraften nyde den storslåede solnedgang, som kan varme langt ude i fremtiden. 

Hytteferie

Lys og venlig

Udover vores pladser til campingvogne, autocampere og telte, er der også mulighed for at leje hytter på Vorupør Camping. Vores Havhytter, som ligger på klitskråningen, er lyse og venlige og giver fornemmelsen af at bo i klitten. 

Klittoppene, vores nye designhytter, bølger sig op ad klitten og ender på toppen med en helt usædvanlig udsigt over Vesterhavet. Der er i alle hytter rig mulighed for at nyde ferien og den fantastiske natur, som Nationalpark Thy byder på.